Inmaken en conserveren
365 dagen eten uit eigen moestuin
Richards, Huw | Hardback | 28-01-2025 | 9789461433367
Moestuin- én kookboek ineen: 365 dagen eten uit eigen tuin Op een perceel half zo groot als de gemiddelde volkstuin, ...
365 dagen eten uit eigen tuin
Turner, Jo | Hardback | 09-07-2024 | 9789461433213
Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en...
Recepten, medicinaal gebruik en folklore
Iverson, Christine | Hardback | 01-03-2024 | 9789036645454
Dompel je onder in de duurzame en ethische kunst van de apothekerswereld en verken de rijke folklore en geschiedenis ervan. O...
Recepten, medicinaal gebruik en folklore
Iverson, Christine | Hardback | 01-03-2024 | 9789036640084
Ontdek hoe je heerlijke conserven, helende balsems, rustgevende kuren voor verkoudheid maakt met juwelen van de natuur zoals ...
AANGEKONDIGD
Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten
FREDERIC, MARIE-CLAIRE | Paperback / softback | | 9789044767582
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangr...
Van seizoen tot seizoen
Dewilde, Sam | Hardback | 23-05-2023 | 9789492907080
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebrui...
Casparek, Petra | Hardback | 16-12-2022 | 9789044749212
Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die...
Casparek, Petra | Paperback / softback | 12-09-2022 | 9789044763768
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders g...
Over de sterke band tussen de mens en hout
Tavernier, Wim | Hardback | 23-12-2020 | 9789056156527
Iedereen weet wat hout is en wat je ermee kan doen. Maar is dat echt zo? Na het lezen van dit boek zal u moeten bekennen dat ...
het geactualiseerde handboek voor fermenteren
Meneer Wateetons | Hardback | 23-08-2019 | 9789461432162
Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. ...
Snelle groentefermentaties uit Japan
Berckel, Peter van | Hardback | 07-11-2018 | 9789081821575
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan word...