Vanoppen, Karolien | Hardback | 11-11-2020 | 9789463831413
Hou je van bakken en nog meer van trakteren met eigen gebakjes? Hou je van cadeautjes geven en het liefst nog zelfgemaakte ...
Makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken
Boven, Yvette van | Hardback | 11-11-2020 | 9789038808437
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2020 Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-v...
Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas
Broek, Rutger van den | Hardback | 10-11-2020 | 9789048842841
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpoot...
De Leersnyder, Annie | Paperback / softback | 10-11-2020 | 9789022337080
Annie Deleersnijder (74) is een selfmade kok. Jarenlang verwende ze haar gasten in café Visserswelzijn in Oostduinkerk...
ingredienten, recepten en verhalen
Lawson, Nigella | Hardback | 04-11-2020 | 9789045043074
‘Koken, eten, leven' is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televi...
kookboek van je favoriete steden
Serie: time to momo
Hardback | 30-10-2020 | 9789493195134
Heb jij ook zin om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe mensen, smaken en gerechten te leren kennen? En de stad vanaf een zon...
heerlijke recepten voor de lekkerste tapas
Segura, Maria | Hardback | 30-10-2020 | 9789048304424
Heerlijke recepten voor de lekkerste tapas500 tapas brengt de tapascultuur bij u thuis. In de zonovergoten straten van Spanje...
verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren
Fertig, Judith | Hardback | 30-10-2020 | 9789048303229
Dit boek bevat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. Of u nu op zoek bent naar een b...
het praktische handboek voor de culinaire opvoeding van kinderen
Berk, Francesca van | Paperback / softback | 29-10-2020 | 9789400507258
Kinderen die met een glimlach aan de eettafel zitten en alles eten, dat willen we allemaal wel.In de praktijk is dit vaak een...
Groot, Erin | Hardback | 28-10-2020 | 9789493095342
Hoe kunnen we ons op een positieve manier verbinden met nieuwe culturen in Nederland? Dat vroegen de makers van dit boek zich...
recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers
Pezone, Alba | Hardback | 28-10-2020 | 9789461430816
Pizza: de bijbel voor de lekkerste pizza's!De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recep...
langzaam het lekkerst
Jansen, Danny | Hardback | 24-10-2020 | 9789492440112
De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in s...
Berentschot, Ineke | Hardback | 19-10-2020 | 9789062240500
Dit boek is geschikt voor de thuisbakkers en voor de professionele bakkers, die met oude granen en met Nederlands graan wille...
Kayser, Eric | Hardback | 15-10-2020 | 9789022330470
Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakke...
Althuizen, Jord | Hardback | 13-10-2020 | 9789021578644
In Smokey Goodness BBQ Feast on Fire biedt Jord Althuizen je complete BBQ-menu's. Van Fancy Fire en Veggy Feast tot Smokey It...
Alle 50 té lekkerrr!
SterkInDeKeuken | Paperback / softback | 12-10-2020 | 9789090317564
Ben jij dol op écht lekker eten? Begin jij al te watertanden bij het zien van de cover? Dan is ‘Sterke Recepten'...
50x Onweerstaanbaar
Sterkindekeuken | Paperback / softback | 12-10-2020 | 9789090334745
Sterke Recepten Hét kookboek waaruit je alle 50 recepten wil maken! Gesmolten chocolade, kaasslierten, druipende kara...
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Vreugdenhil, Janneke | Hardback | 12-10-2020 | 9789048847341
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt jo...
De vier elementen van goed koken
Nosrat, Samin | Hardback | 09-10-2020 | 9789000360017
Wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht! 'Al na één hoofdstuk in Zout, vet, zuur, hitte sta je and...
over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet
Jong, Frans M. de | Hardback | 06-10-2020 | 9789059566323
Ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.We staan in de huidige tijd ver af van ons dagel...