uit eigen keuken
Linders, Ans | Paperback / softback | 23-11-2021 | 9789403639345
lekker makkelijk en toch snel klaar...
Op culinaire reis in de barok
Bach, Govert Jan | Hardback | 23-11-2021 | 9789492821188
Snoek met ansjovisboter, een kwart geroosterd schaap, warme salade van asperges, beignets en gesuikerde citroenschil, dit war...
Vers, snel, eenvoudig, verrukkelijk
Hay, Donna | Hardback | 23-11-2021 | 9789000380855
De nieuwe Donna Hay: vers, snel, eenvoudig en verrukkelijk De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die...
Liefdevolle familierecepten
Wereldouders | Hardback | 18-11-2021 | 9789461562876
In Latijns-Amerika is samen aan tafel gaan heel belangrijk. Het is een plek van verbinding en er is altijd plaats voor meer m...
Hardback | 17-11-2021 | 9789490561178
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste...
230 recepten, 3500 foto's, het ultieme handboek
Felder, Christophe | Hardback | 16-11-2021 | 9789048319992
Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-vo...
GEEN VOORRAAD MEER, TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Taarten, cakes en koekjes om vrolijk van te worden
Lopez, Elizabeth | Hardback | tijdelijk niet leverbaar | 9789021584973
Heel Holland Bakt voor elkaar komt op het juiste moment uit de oven, want na een lange tijd thuis snakken we naar twee dingen...
50 authentieke visgerechten en meer...
Paperback / softback | 10-11-2021 | 9789461562227
Schmidt Zeevis is al 100 jaar toonaangevend op het gebied van zeevis, de bereiding daarvan en vooral van het (culinair) genie...
Kuijk, Hans van | Paperback / softback | 10-11-2021 | 9789492537102
Hoe pas je je levensstijl aan om zo vitaal mogelijk oud te worden? Welke belangrijke rol speelt voeding daarin en waarom? &...
Gemakkelijke recepten die in maximaal 20 minuten klaar zijn!
Serie: Chickslovefood
Bruijn, Nina de | Paperback / softback | 10-11-2021 | 9789082859805
Chickslovefood - Het 20 minutes or less-kookboek Iedereen die ons inmiddels een béétje kent, weet dat we niet ...
De lekkerste klassiekers uit de patisserie & boulangerie
Serie: Keukenhelden
Schaling, Meike | Hardback | 10-11-2021 | 9789021588292
Na het succes van Meike Schalings Kleine taartjes, Kleine hartige taartjes en Nog meer kleine taartjes is hier Franse taartje...
Een encyclopedie met meer dan 1000 lekkernijen
Gladwin, Laura | Hardback | 09-11-2021 | 9789047713241
Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Ieder...
Alles over koffie en koffiegerechten
Banks, Mary | Paperback / softback | 04-11-2021 | 9789048319725
Hét complete, geïllustreerde handboek over koffie: alles over de geschiedenis, waar koffie wordt verbouwd, de bon...
60 feestelijke recepten
Affo, Jason Tjon | Hardback | 03-11-2021 | 9789023016854
In het kleurrijke 'Vegan party food' vind je de lekkerste en origineelste vegan gerechten en hapjes om te serveren op feestje...
Van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep
Timmermans, Heleen | Hardback | 02-11-2021 | 9789048839834
In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, l...
Etentjes voor thuis van Nederlands beste groentechef
Kunz, Niven | Hardback | 02-11-2021 | 9789021588162
In Groente Menu's laten sterrenchef Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz zien hoe je thuis veelzijdige gerechten maakt...
Heerlijke hapjes voor iedere gelegenheid
Serie: 500-serie
Harris, Valentina | Hardback | 01-11-2021 | 9789048319602
Dit boek bevat 500 verrukkelijke hapjes voor al uw feestjes, vieringen of speciale gelegenheden, van heerlijk hartige zoals m...
Allerhande en zeventig jaar Nederlandse eetcultuur
Scheepers, Klaartje | Paperback / softback | 26-10-2021 | 9789045041728
‘Van aardappel tot avocado' van culinair journaliste Klaartje Scheepers neemt je mee op een smakelijke reis door zevent...
Demandt, Wil | Hardback | 25-10-2021 | 9789048856015
In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er w...