Serie: Masterclass
Jaspers, Julius | Hardback | 19-04-2023 | 9789048870448
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Hamburgs van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt...
Ray, Ali | Hardback | 18-04-2023 | 9789048314706
Ook op de camping zijn maaltijden belangrijk, en het eten smaakt na een dag in de frisse lucht altijd beter. Met minimale voo...
GEEN VOORRAAD MEER, TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Met de leukste recepten en verhalen, toen en nu
Hardback | tijdelijk niet leverbaar | 9789043927628
10 Jaar Heel Holland Bakt, dat verdient een feestje! In deze best of vind je de beste technische opdrachten voor thuis en de ...
Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts
Roman, Alison | Hardback | 17-04-2023 | 9789000387373
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde re...
65 recepten voor in en om de caravan, tent, boot of camper
Jaspers, Julius | Paperback / softback | 13-04-2023 | 9789048867844
Juist als je op vakantie bent, weg met de caravan, camper, tent of boot, wil je lekker eten. Maar hoe doe je dat met beperkte...
Heel veel groenten, nog meer smaak
Ottolenghi, Yotam | Hardback | 12-04-2023 | 9789059569911
Ottolenghi geeft je heel veel groente, en nóg meer smaak!Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de sp...
Green, Fern | Hardback | 07-04-2023 | 9789023016335
Fermenteren heeft een comeback gemaakt - en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstik...
Van pizza tot panettone
MacDonald, Belinda | Hardback | 06-04-2023 | 9789401487139
Lauwwarme, heerlijk geurende foccacia, knapperig en mals tegelijk, luchtige biscotti voor bij een espresso, de perfecte pizza...
Wilde, Nathalie De | Hardback | 05-04-2023 | 9789401490917
Heerlijke gerechten voor elke dag en elke gelegenheid, van 's morgens tot 's avonds. Met duidelijke bereidingsstappen en een...
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Broekaert, Joël | Paperback / softback | 04-04-2023 | 9789045046532
Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaa...
A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers
Bunting, Erin | Hardback | 04-04-2023 | 9780857829498
The ultimate guide to growing, cooking and eating edible flowers from the founders of Northern Ireland's farm-to-fork supper ...
Serie: Blik op koken
overig | 31-03-2023 | 9789463339728
40 hartverwarmende soepen uit alle windstreken om je lepel bij af te likken! Een lichte bouillon voor tussendoor of een lekke...
No-nonsense BBQ-recepten voor iedereen die van lekker eten houdt
Aretz, Susan | Hardback | 28-03-2023 | 9789464042122
Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue. In BBQ-tijd vi...
Simpele en gezonde recepten met maximaal 5 ingrediënten
Serie: Chickslovefood
Gruppen-Schouwerwou, Elise | Paperback / softback | 28-03-2023 | 9789082859874
...
Althuizen, Jord | Hardback | 28-03-2023 | 9789043926768
Smokey Goodness BBQ Snack Attack is hét bewijs dat het altijd een goed moment is om je BBQ te laten ontvlammen. Dit ti...
IN NABESTELLING, VERWACHTE LEVERDATUM: 26-12-2024
Kookboek van Keramiekmuseum Princessehof
Gailard, Karin | Hardback | 26-12-2024 | 9789056159603
Wat gebeurt er als je toonaangevende chef-koks, culinair schrijvers, bakkers en andere bevlogen foodies vraagt een gerecht te...
Kools, Cathérine | Paperback / softback | 24-03-2023 | 9789463938211
We vinden het normaal om een glas te drinken. Eentje na het werk. Eentje na het sporten. Eentje op een zomers terras. Toch is...
Heerlijke salades voor ieder dag, elke gelegenheid en alle seizoenen
Serie: Kookbijbels
Bezoen, Welmoed | Hardback | 24-03-2023 | 9789048865437
Meer dan 230 recepten: van gestampte-olijvensalade met granaatappel en walnoot tot Koreaanse noedelsalade en van bietensalade...
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul
Serie: Landenbijbels
Tol, Merijn | Hardback | 23-03-2023 | 9789048863631
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Liban...