Broekaert, Joël

 20,00

Over termieten, parkieten en andere exoten die we (misschien) beter op kunnen eten

Broekaert, Joël | Hardback | 26-09-2024 | 9789045051147

De leukste culinair schrijver van Nederland neemt ons mee in een prikkelende zoektocht naar invasieve exoten. Vanwege de scha...

 20,00

Broekaert, Joël | Hardback | 11-01-2024 | 9789045046556

Bonen: een oeroude gewas dat op cruciale momenten de loop van de geschiedenis heeft bepaald. De Italiaanse schrijver Umberto ...

 39,95

Broekaert, Joël | Hardback | 15-11-2023 | 9789462585645

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels een...

 24,99

alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami

Broekaert, Joël | Paperback / softback | 04-04-2023 | 9789045046532

Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaa...