Levensmiddelentechnologie
Een nieuw recept voor de voedingssector
Snoeck, Jorg | Hardback | 20-10-2021 | 9789492873071
Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de...
IN NABESTELLING, VERWACHTE LEVERDATUM: BINNENKORT WEER LEVERBAAR
Sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen
Brinkman, Joep | Hardback | binnenkort weer leverbaar | 9789081923354
...
Over de toekomst van ons voedsel
Serie: Pocket Science
Water, Sebastiaan van de | Paperback / softback | 10-03-2020 | 9789085716792
Wat we eten gaat de komende jaren drastisch veranderen. Ons huidige voedselpatroon is onhoudbaar, maar gelukkig schiet de tec...
Baetslé, Gilbert | Paperback / softback | 10-12-2019 | 9789401466707
Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de...