Levensmiddelentechnologie

 29,99

Een nieuw recept voor de voedingssector

Snoeck, Jorg | Hardback | 20-10-2021 | 9789492873071

Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de...

 109,00

IN NABESTELLING, VERWACHTE LEVERDATUM: BINNENKORT WEER LEVERBAAR

Sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen

Brinkman, Joep | Hardback | binnenkort weer leverbaar | 9789081923354

...

 12,50

Over de toekomst van ons voedsel

Water, Sebastiaan van de | Paperback / softback | 10-03-2020 | 9789085716792

Wat we eten gaat de komende jaren drastisch veranderen. Ons huidige voedselpatroon is onhoudbaar, maar gelukkig schiet de tec...

 49,99

Baetslé, Gilbert | Paperback / softback | 10-12-2019 | 9789401466707

Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de...