60 recepten en ideeën voor en lokaal, vitaal en zelfvoorzienend leven
Vreeze, Kyra de | Hardback | 03-05-2022 | 9789021591599
Kyra de Vreeze leert je in ‘homegrown.’ hoe je een eigen moestuin onderhoudt en kookt met lokale en zelfgeteelde seizoensproducten. We vinden het vanzelfsprekend dat de supermarkten vol liggen met prachtig geteelde groenten, maar wat weten we zelf eigenlijk over het telen, verwerken en conserveren van eten? Pak de regie terug en ontdek hoe je met liefde voor de aarde voedsel kunt verbouwen en kunt koken (ja, ook in de stad!). Het resultaat is dat je je nog nooit zo goed gevoed en vitaal gevoeld hebt.
‘Sommige gezondheidscoaches vergeten het dagelijks leven en hebben de neiging dogmatisch te zijn. Kyra daarentegen is vol medeleven en straalt positieve vibes uit.’ ? Vivienne van den Assem, presentatrice RTL Boulevard
‘Kyra neemt je mee naar een culinair wonderland waar alles wat je maakt en proeft even onweerstaanbaar lekker is.’ ? Tara Stiles, auteur van o.a. ‘Clean mind, clean body’
Kyra de Vreeze (1980) is een gecertificeerd natuurgeneeskundige met meer dan 20 jaar ervaring. Zij is auteur van ‘Kyra’s Kitchen’ en ‘vegan.’. Haar jeugd in de Caraïben maakt dat natuur, eenvoud en zelfvoorziening een leidende rol in haar leven spelen.