lekker eten na een maagband, gastric bypass of gastric sleeve én voor het hele gezin!
Meir, Eric | Hardback | 13-09-2016 | 9789022332993
Eric Meir is behalve enthousiast amateurkok ook obesitaschirurg. Het viel hem al jaren op dat zijn patiënten meestal wel goed vermagerden, maar dikwijls een problematische relatie hadden met voeding. Vooral genieten van voedsel zonder te vervallen in een eentonig eetpatroon blijkt voor veel mensen na een vermageringsoperatie een probleem te zijn. Eric Meir en chef-kok Wout Bru slepen hun messen en gingen de uitdaging aan. ‘Geniet!’ is een kookboek vol heerlijke gerechten met oogstrelende foto’s, geschikt voor het hele gezin en getest door een proefpanel van mensen die een vermageringsoperatie ondergingen. En zij proefden dat het goed was! Een voorsmaakje uit de gastronomie van Eric en Wout? Bloemkoolsoep met waterkersolie, Coquilles met vinaigrette van prei, Zalmbrochette met tomatencoulis, Rundertartaar met kwartelei, Quinoarisotto met erwtencoulis, Gazpacho van aardbeien…