Paperback / softback | 15-12-2022 | 9789022334034
Een menu van kleine gerechtjes of een hapjesbuffet wordt steeds populairder. Geen keuzestress meer, iedereen kan van alles proeven. En als een van de gasten iets niet lust, dan zijn er voldoende lekkere alternatieven. Ga voor veggie, vlees, vis, voor fingerfood, hapjes in een glaasje of op een bordje, zorg voor pittige dips en tapenades en serveer wat zoete lekkernijen als dessert.
Inspiratie vind je in 100 tapas en andere creatieve hapjes: Chips van rode biet en wortel, Scampi’s met oosterse dipsaus, Minicroques, Gevulde kerstomaatjes, Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en pompoen, Bruschetta met zalm en waterkerspesto, Kipsatés met pindasaus, Makreelmousse met kappertjes, Chocoladerisotto met sinaasappel en hazelnoot, Havermoutkoekjes met veenbessen, Rijstpap met kaneel? Noem maar op. Krijg je al zin in een feestje?