ervaringen van een kok in Spanje
Twigt, Rob | Paperback / softback | 17-12-2013 | 9789402112962
Koken in Catalonië is een recepten verslag van 2 maanden werken als kok in een groot B&B in deze streek. Koken daar is een mooie belevenis. De producten zijn net even iets anders, de smaken net even iets intenser en de keuze is sterk afhankelijk van de aanvoer. Vooral op de markten kun je, in de zomer, een keur aan geweldig lekkere tomaten krijgen in alle soorten en maten. Een genot om zo je boodschappen te kunnen doen.
Gebruik dit boek als je een tapas avond wilt organiseren of als je veel vrienden/familie te eten krijgt. Of gebruik het gewoon omdat je zin hebt om een stukje Spaanse zomer op tafel te zetten.
Alle recepten in dit boek zijn er op uitgezocht dat ze niet al te moeilijk zijn om te maken en goed schaalbaar. Wil je koken voor 4 of voor 40 personen. Met deze recepten kan dat allemaal.
De recepten zijn Spaans, dan wel mediterraan en vrijwel voor iedere hobby kok haalbaar.
CuliBuzz
Rob Twigt