zelf gepasteuriseerde sappen maken en dagelijks gezond koken met stoom
Hoof, Roos van | Paperback / softback | 26-06-2014 | 9789082209709
“Ontsappen & stoomkoken” is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden.
Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren. Het sap wordt immers volledig gepasteuriseerd. Dé ideale manier om uw oogst of de overschot aan fruit te verwerken.
Stoomkoken is een vetarme manier om uw dagelijkse maaltijden te bereiden. Uw gerechten zijn niet alleen intenser van smaak, ze behouden grotendeels hun voedingswaarde en worden beter verteerbaar. De vitaminen worden niet doodgekookt en noodzakelijke mineralen niet weggegoten met het kookvocht. Zij die op hun lijn willen letten, hebben er ook baat bij.
Werken met de stoomontsapper/stoomkoker is eenvoudig en snel, u kan de ingrediënten van een volledige maaltijd (of zelfs meerdere) gelijktijdig in één enkel toestel bereiden. Weg met die verschillende potten en pannen en die berg afwas!